Overslaan en naar de inhoud gaan

WERKEN BIJ VOTQUENNE FOUNDATIONS

Goesting om mee te bouwen aan onze toekomst?

De groep VF wil nationaal toonaangevend zijn in het aanreiken van pasklare oplossingen met betrekking tot onze niche, funderings- en beschoeiingstechnieken. Daarvoor hebben we natuurlijk een equipe nodig met een positieve mindset en de knowhow om verder te groeien en professionaliseren. Jouw dagelijkse toewijding wordt beloond met een gevarieerde job in een stabiel bedrijf met een familiale toets. 

Samenwerken

Collegialiteit is één van onze kernwaarden. Er staan voor elkaar wanneer dat nodig is, verdient en krijgt waardering.

Votquenne Werken bij 02
Votquenne Werken bij 04
team

Ondernemend zijn

De medewerkers krijgen de ruimte en worden aangemoedigd om mee aan het roer te staan van hun functie en daarmee ook de toekomst van ons bedrijf. Eigen inbreng wordt ten zeerste geapprecieerd! 

Flexibiliteit

Snel kunnen inspelen op de noden van de klant is één van onze belangrijkste succesfactoren. We verwachten dan ook enige flexibiliteit, maar uiteraard werkt dit in twee richtingen. Ook de medewerkers kunnen rekenen op onze flexibiliteit, alles is bespreekbaar. 

Image Square 004

Loon naar werk

De medewerkers die hard werken en willen vooruit geraken, worden beloond met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen. 

Votquenne Werken bij 03

Opleiding/begeleiding

Votquenne Foundations stelt bij iedere aanwerving een peter/meter aan bij wie de nieuwe collega altijd terecht kan. Daarnaast voorzien we on-the-job-training en externe opleidingen in functie van de noden. 

Work hard, play hard 

Ondanks het harde werk vinden we het belangrijk dat er op tijd en stond een pauze wordt ingelast zodoende je ook de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen op een andere manier. We houden van een gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf, daartoe organiseren we verschillende activiteiten: foodtruck om verlof in te zetten, personeelsfeest, teambuildingsdag, … 

Testimonials & jobs

Als je iets vraagt, luistert men.
David Werkbrouck
Hulpman
In dienst sinds 21/09/2015

Het meest positieve aan Votquenne Foundations vind ik de correcte houding. Zo word je bijvoorbeeld steeds tijdig en correct betaald. Als je iets vraagt, wordt er ook effectief geluisterd en meteen het nodige gedaan, zoals bijvoorbeeld de vraag om nieuwe handschoenen en andere werkkledij.

Het is leuk om te werken met nieuw en kwalitatief materiaal.
Joeri Anthoons
Machinist
In dienst sinds 13/04/2015

Votquenne Foundations maakt voor mij het verschil met andere bedrijven doordat ze investeert in nieuw en kwalitatief materiaal. Als machinist is het fantastisch om met een mooie en zware machine te mogen werken. De grootste troef van het bedrijf vind ik de doorgroeimogelijkheden. Zelf ben ik gestart als hulpman en doorgegroeid na ongeveer één jaar tot machinist.

“Het ene plezier is het andere waard.”
Marc Staljanssens
Hulpman
In dienst sinds 15/01/2007

Ook al zijn het soms geen evidente werven, er wordt steeds gezocht naar een oplossing in overleg met ons (het team op de werf). Votquenne Foundations heeft vertrouwen in ons en luistert dus ook echt. Als ik de samenwerking met mijn werkgever in drie woorden zou mogen omschrijven, zouden dat de volgende zijn: correct, flexibiliteit en variatie. Met flexibiliteit bedoel ik dat het ene plezier het andere waard is. Zo heb ik al steeds mijn verlof gekregen terwijl er niet altijd meteen een oplossing was. De variatie in de job, doordat we van werf naar werf gaan, is ook zeer fijn.

“De klik tijdens het selectiegesprek heeft mij overtuigd.”
Clementine Sintobin
Administratief bediende
In dienst sinds 27/11/2017

De grootste troef voor mij is het feit dat er naast het harde werken ook tijd gemaakt wordt voor de mensen in het bedrijf en de band tussen de collega’s. Zo wordt er maandelijks een vrijdagavondborrel georganiseerd, lunchen we soms samen in een ander kader, wordt er tijd gemaakt om na het werk de nieuwe collega’s op een andere manier te leren kennen, … De positieve klik tijdens het selectiegesprek heeft mij indertijd overtuigd om voor Votquenne Foundations te kiezen als nieuwe werkgever.

“Work hard, play hard.”
Youri Coucke
Commercieel projectingenieur
In dienst sinds 09/04/2018

De connectie tussen de collega’s, de ondersteuning op de werkvloer en het feit dat je je eigen ding mag doen vind ik het meest positief aan Votquenne Foundations, daar maken ze echt het verschil voor mij. Tijdens mijn sollicitatieproces werd er gezegd “work hard, play hard” en dat is dus effectief het geval. Er wordt goed doorgewerkt, maar tegelijkertijd wordt er ook aandacht besteed aan de sfeer onderling waardoor ik echt voldoening haal uit mijn job.