Aller au contenu principal

GEOLOOG (M/V)

Goesting om mee te bouwen aan onze toekomst?

De groep boven Votquenne Foundations wil nationaal toonaangevend zijn in het aanreiken van pasklare oplossingen met betrekking tot onze niche, funderings- en beschoeiingstechnieken. Daarvoor hebben we natuurlijk een equipe nodig met een positieve mindset en de knowhow om verder te groeien en professionaliseren. Jouw dagelijkse toewijding wordt beloond met een gevarieerde job in een stabiel bedrijf met een familiale toets.

GEOLOOG (M/V)

Function

Nadat onze techniekers de nodige werkzaamheden (diepsonderingen, grondboringen, plaatproeven, infiltratieproeven, …) hebben uitgevoerd, is het aan jou om alle verkregen data te verwerken in een overzichtelijke rapport en onze klant hierover te informeren.

Na een operationele inloopperiode, ben je ook voldoende ingewerkt om zelfstandig prijsoffertes over onze diverse activiteiten op te maken en deze met de klant te bespreken.

Tot slot geef je onze techniekers technische ondersteuning m.b.t. het uit te voeren werk, stel je hun planning op en volg je ook hun werkzaamheden op.

Profil

  • Je bezit een master diploma Geologie, Bouwkunde, Milieukunde of Bio-ingenieurswetenschappen. Kennis van grondmechanica is uiteraard een zeer groot pluspunt.
  • Ervaring is geen noodzaak, maar enthousiasme, een hands-on mentaliteit, inzet, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid zijn voor ons wel cruciale factoren.
  • Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden en bent voldoende assertief en matuur om onze techniekers aan te sturen en op te volgen.
  • Verder ben je een klantgericht persoon die organisatorisch, resultaatgericht en analytisch tewerk gaat. Tot slot lever je nauwkeurig werk binnen de vastgestelde deadlines.

Interested?

Apply for job
Share this job
“Work hard, play hard.”
Youri Coucke
Commercieel projectingenieur
In service since 09/04/2018

De connectie tussen de collega’s, de ondersteuning op de werkvloer en het feit dat je je eigen ding mag doen vind ik het meest positief aan Votquenne Foundations, daar maken ze echt het verschil voor mij. Tijdens mijn sollicitatieproces werd er gezegd “work hard, play hard” en dat is dus effectief het geval. Er wordt goed doorgewerkt, maar tegelijkertijd wordt er ook aandacht besteed aan de sfeer onderling waardoor ik echt voldoening haal uit mijn job.

Contactpersoon

Saartje Stevens
056 23 13 31
hr@votquennefoundations.be

Join us.